concert: Dennis van Aarssen - That's life in Theater en Congrescentrum De Hanzehof op VRIJDAG 06 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dennis van Aarssen - That's life in Theater en Congrescentrum De Hanzehof) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
06 NOV
DENNIS VAN AARSSEN - THAT'S LIFE 21:00 uur Theater en Congrescentrum De Hanzehof, Zutphen
2020
Hoofdprogramma Dennis van Aarssen

EXTRA INFORMATIE

‘2019 was het beste jaar uit mijn leven. Van zingen met Michael Bublé en James Morrison tot mijn eigen succesvolle theatertour met de BOSCO bigband. Daarbovenop het schrijven van talloze eigen liedjes en het uitbrengen van een debuutalbum dat 7 weken in de top 100 staat.’

Dennis van Aarssen (winnaar The voice of Holland 2019) kon niet wachten om zijn plannen voor 2020 te verwezenlijken, maar de corona-crisis sloeg toe en die plannen moesten allemaal de vriezer in. Positief blijven als het tegen zit. ’That’s life’. Dat is de boodschap in de nieuwe voorstelling van deze jonge crooner.

Onder begeleiding van zijn band speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en nieuwe songs uit zijn eigen repertoire. In een programma van ruim een uur wordt er geswingd, gelachen en heerlijke muziek gemaakt. Ook vertelt Dennis hoe hij opeens moest improviseren, hoe hij ondanks de tegenslagen positief bleef en hoe dat leidde tot bijzondere, nieuwe liedjes.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws