concert: Janne Schra - Janne & de Vogels in De Nieuwe Kolk op DONDERDAG 06 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Janne Schra
    Janne Schra - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven
    © Bianca Stommel
  • Janne Schra
    Janne Schra - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven
    © Bianca Stommel


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Janne Schra - Janne & de Vogels in De Nieuwe Kolk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
06 MEI
JANNE SCHRA - JANNE & DE VOGELS 20:30 uur De Nieuwe Kolk, Assen
2021
Hoofdprogramma Janne Schra

EXTRA INFORMATIE

Met haar nieuwe theatershow zoekt de veelzijdige Janne Schra opnieuw het avontuur. Ze speelt - met haar virtuoze band - de parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw en voor het eerst haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de Jazz & Gipsy. Een geluid dat vrijwel ontbreekt in het huidige muzikale landschap en zich misschien nog het best laat vangen in het beeld van een art-deco theatertje, kristallen glazen, een piano met kandelaars en een donkere glitterjurk.

Foto's van Janne Schra

Foto Janne Schra te Janne Schra - 29/09 - TivoliVredenburg Foto Janne Schra te Grasnapolsky 2015 Foto Janne Schra te Janne Schra - 29/09 - TivoliVredenburg Foto Janne Schra te Janne Schra - 10/12 - TivoliVredenburg Foto Janne Schra te Fields of Joy Festival 2016 Foto Janne Schra te Janne Schra - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven
 
Bekijk alle 45 foto's van Janne Schra

Gerelateerd nieuws