concert: HAEVN in Scala Theater op DONDERDAG 10 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (HAEVN in Scala Theater) verplaatst naar zaterdag 13 maart 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
10 DEC
HAEVN 20:00 uur Scala Theater, Utrecht
2020
Hoofdprogramma HAEVN

EXTRA INFORMATIE

HAEVN zal eindelijk voor het eerst hun langverwachte nieuwe muziek ten gehore brengen tijdens dit concert getiteld: UNFOLD. Met hun eigenzinnige ‘dreampop’ veroverde HAEVN al vele harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat ‘Eyes Closed’ heeft HAEVN niet stilgezeten. Het vervolg ‘Symphonic Tales’ werd opgenomen met een groot strijkorkest. Nu is het tijd voor nieuwe muziek! Voor dit concert zullen ze alle registers open trekken en het podium betreden met voltallige band en een strijkkwartet. Verwacht een avond waar je zult worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden.

Foto's van HAEVN

Foto HAEVN te Nirwana 2017 Foto HAEVN te Appelpop 2016 Foto HAEVN te Son Mieux / Haevn / The Brahms - 28/04 - Tolhuistuin Foto HAEVN te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto HAEVN te Paaspop 2016 - Zaterdag Foto HAEVN te Retropop 2016
 
Bekijk alle 110 foto's van HAEVN

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws