concert: Izaline Calister- livestream in Muziekgebouw Eindhoven op ZATERDAG 15 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Izaline Calister- livestream in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
15 MEI
IZALINE CALISTER- LIVESTREAM Tweede Foyer, 15:30 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Izaline Calister

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Izaline Calister , Edison winnares 2009, heeft als singer/songwriter de afgelopen dertien jaar een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Ze staat belend als de Koningin van de Antilliaanse jazz en haar muziek is een fusie van de traditionele muziek van haar geboorte eiland Curaçao en jazz met Afro-Caraïbische invloeden. Als een wilde diva op blote voeten staat ze op het podium om met haar fantastische band de Stadsfoyer te laten schudden, golven en heupwiegen. Je weet niet wat je meemaakt!

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws