concert: Ane Brun in De Oosterpoort op WOENSDAG 10 NOVEMBER 2021

  • Ane Brun
    Motel Mozaique 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Ane Brun
    Lowlands 2012 - dag 3
    © Luuk Denekamp
WO.
10 NOV
ANE BRUN Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2021
Hoofdprogramma Ane Brun

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor maandag 23 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 10 november 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ane Brun in De Oosterpoort
Tickets Ane Brun:
wo 10 nov
De Oosterpoort, Groningen
€ 28,70

EXTRA INFORMATIE

Ane Brun is Noors en ze woont in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Veel Scandinavischer dan haar ga je dus niet krijgen. En reken maar dat je iets van het frisse klimaat en de desolate vergezichten van die streken in haar muziek terughoort. Ane Brun is een singer-songwriter die pas relatief laat haar roeping vond. Pas op haar 21ste nam ze voor het eerst met enige serieuze bedoelingen een akoestische gitaar ter hand, om het ding vervolgens amper meer neer te leggen. Ben Harper, Nick Drake, Joni Mitchell en Ani DiFranco zijn haar belangrijkste invloeden. Ane Brun krijgt elke zaal muisstil met haar breekbare liedjes. Vanwege de release van haar nieuwe album kondigt ze een Europese tour aan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ane Brun in De Oosterpoort plaatsvindt.

Foto's van Ane Brun

Foto Ane Brun te Ane Brun - 8/5 - Tivoli Foto Ane Brun te Cross-linx Rotterdam 2017 Foto Ane Brun te Lowlands 2012 - dag 3 Foto Ane Brun te Ane Brun - 8/5 - Tivoli Foto Ane Brun te Ane Brun - 8/5 - Tivoli Foto Ane Brun te Ane Brun - 8/5 - Tivoli
 
Bekijk alle 26 foto's van Ane Brun

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws