concert: Kraantje Pappie in Doornroosje op VRIJDAG 19 NOVEMBER 2021

  • Kraantje Pappie
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Kraantje Pappie
    Parkfeest Oosterhout 2013
VR.
19 NOV
KRAANTJE PAPPIE Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Kraantje Pappie

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 17 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 19 november 2021.

Concert uitverkocht
Kraantje Pappie in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 19 nov
Kraantje Pappie (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 25,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Kraantje Pappie aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Kraantje Pappie is een van de meest succesvolle rappers die Nederland ooit voortbracht. Zijn driedelige albumreeks ‘Crane’ verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling dikke hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’. Ook het derde album ‘Crane III’ behaalde de gouden status.

Talloze optredens in Nederland en België en grote shows op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Dutch Valley bezorgden hem een onschendbare live-reputatie. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kraantje Pappie in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Kraantje Pappie

Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 14/12 - TivoliVredenburg Foto Kraantje Pappie te Werfpop 2018 Foto Kraantje Pappie te Zo. Festival 2014 Foto Kraantje Pappie te Torenpop 2012 Foto Kraantje Pappie te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 Foto Kraantje Pappie te 5 Days Off 2012
 
Bekijk alle 146 foto's van Kraantje Pappie

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws