concert: Renee van Wegberg - Renée Doet De Dames in Cpunt Theater op ZONDAG 04 OKTOBER 2020

ZO.
04 OKT
RENEE VAN WEGBERG - RENÉE DOET DE DAMES Cpunt Theater, Hoofddorp
2020
Hoofdprogramma Renee van Wegberg

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 04 oktober 2020.
Dat is 1271 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na haar met vier- en vijfsterrenbekroonde soloprogramma ‘List, Shaffy & Piaf’ brengt Musical Award Winnaar (in 2018 en 2020) Renée van Wegberg een ode aan Nederlandse zangeressen met ‘Renée Doet De Dames’. ‘Renée Doet De Dames’ is het vervolg op de succesvolle voorstelling ‘Hadewych Doet De Dames’.

Het hart op tafel. Dat is wat Renée van Wegberg zich ten doel stelt, in deze opmerkelijke tijd waarin voor haar alles tot stilstand kwam en ruimte ontstond voor bezinning. In haar zoektocht naar bekende en onbekende Nederlandse parels kwam ze zichzelf tegen en vond ze muzikale herkenning. Nummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean, Karin Bloemen, maar ook pop- en rockdiva’s als Trijntje Oosterhuis en Anouk komen voorbij. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée kroop voor de gelijknamige musical.

Met persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Bijgestaan door muzikanten Ivo Schols en Berry Janssen wordt het een intiem theaterconcert vol humor, kwetsbaarheid en heel veel liefde voor muziek.