concert: Amsterdam Sinfonietta / Wende Snijders in Openluchttheater De Goffert op DONDERDAG 15 JULI 2021

DO.
15 JUL
AMSTERDAM SINFONIETTA / WENDE SNIJDERS 20:30 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Toegang 37,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

In ‘Wende en Amsterdam Sinfonietta vieren de liefde’ volgt Wende haar hart op de vleugels van 22 strijkers. Van de eerste bliksemschicht tot de laatste snik verkennen ze samen alle stadia van de romantische liefde. De liefde die lonkt, kronkelt en verblindt. Innig en adembenemend op zijn hoogtepunt, koud en broos als de vonk langzaam uitdooft. Daartussen schuilt veerkracht, de schoonheid van het ontdekken hoe de ander je samen één maakt.
Op het programma staan Wendes eigen werk, klassieke stukken en covers van onder meer Stromae, David Bowie en Shirley Bassey. Ook zingt Wende ‘When I Am Laid In Earth’ uit de barokopera Dido and Aeneas en speelt Amsterdam Sinfonietta werken van Rameau, Lekeu en Dessner. Een gouden combinatie met een onstuimig bonzend hart.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Amsterdam Sinfonietta / Wende Snijders in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.