concert: Ronald Snijders (muzikant) in Paradiso Noord (Tolhuistuin) op VRIJDAG 10 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ronald Snijders (muzikant) in Paradiso Noord (Tolhuistuin)) verplaatst naar donderdag 13 augustus 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 JUL
RONALD SNIJDERS (MUZIKANT) De tuin, 18:00 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Tuin Sessies is een reeks van concerten met driegangendiner de hele zomer lang. Op verschillende avonden in juli en augustus kun je komen genieten van een avond vol lekker eten en een akoestisch concert.

De concerten vinden plaats in de meest idyllische tuin van Amsterdam.

Kaarten voor de Tuin Sessies kosten € 50, exclusief drankjes. Tijdens deze avond wordt uiteraard rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM omtrent COVID-19.

Gerelateerd nieuws