concert: Revenge + Embrace Thorns + Misþyrming + Ultra Silvam in Baroeg op MAANDAG 10 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Revenge + Embrace Thorns + Misþyrming + Ultra Silvam in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
10 MEI
REVENGE + EMBRACE THORNS + MISÞYRMING + ULTRA SILVAM 18:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Ultra Silvam
Toegang Vvk € 19,00. Entree € 20,00.

EXTRA INFORMATIE

Het Canadese Revenge is een absolute grootmacht als het gaat om alles verpulverende black metal. De heren James Read en Vermin werken in de studio als duo. Live hebben ze er ook een bassist bij. De heren hebben overigens ook in bands als Axis Of Advance, Conqueror en Blood Revolt gezeten om er slechts enkele te noemen. Dat geeft meteen aan dat de heren van het brutere werk houden. Zo knalt het nieuwste album “umanize” er weer in als een granaat.