concert: Altın Gün in Doornroosje

  • Altın Gün
    Best Kept Secret 2018 - dag 1
    © Anne-Marie Kok
  • Altın Gün
    Down the Rabbit Hole 2019 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok
DO.
23 JUL
ALTIN GÜN Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Altın Gün
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Altın Gün in Doornroosje
Tickets Altın Gün:
do 23 jul
Doornroosje, Nijmegen

EXTRA INFORMATIE

Het uitgangspunt van Altın Gün is Turkse psychedelica en folk uit de jaren zeventig zijn, maar de formatie geeft daar met disco, funk en rock zijn eigen draai aan. De Nederlands-Turkse band verovert sinds debuutalbum ‘On’ langzaam maar zeker de wereld met een dansbare mix van fuzzy baslijnen, rauwe sazriffs en swingende percussie. De afgelopen tijd wierp de noeste arbeid van de groep zijn vruchten af: Altin Gün werd genomineerd voor een Grammy, ging op uitnodiging van King Gizzard & The Lizard Wizard naar Australië en tourde in de Verenigde Staten met no other than Tame Impala. Tussendoor maakte de band, die onlangs zijn derde album opnam, indruk op Valkhof Festival en Upon The My-O-My. Nu doen ze Nijmegen weer aan, voor twee bijzondere shows.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Altın Gün in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Altın Gün

Foto Altın Gün te Spot Festival 2018 Foto Altın Gün te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Altın Gün te Down the Rabbit Hole 2019 - vrijdag Foto Altın Gün te Footprints 2019 Foto Altın Gün te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 Foto Altın Gün te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 40 foto's van Altın Gün

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws