concert: Altın Gün in Paradiso

  • Altın Gün
    Best Kept Secret 2018 - dag 1
    © Anne-Marie Kok
  • Altın Gün
    Down the Rabbit Hole 2019 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok
WO.
05 AUG
ALTIN GÜN Grote Zaal, 21:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Altın Gün
Concert uitverkocht
Altın Gün in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
wo 05 aug
Altin Gün - 21.45
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

Op woensdag 5 augustus geeft Altin Gün twee concerten in Paradiso voor een klein publiek. De concerten vinden plaats om 19:30 en 21:30. Elke show is toegankelijk voor maximaal 100 bezoekers.

De Turks-Nederlandse band Altın Gün mixt Turkse folk en disco-pop met gruizige psychedelica, funk en rock tot een zeer dansbaar geheel. Ze laten zich inspireren door traditionele Turkse muziek en muzikanten als Selda Bağcan, Barış Manço en Erkin Koray en hun (bij ons) minder bekende tijdgenoten, waarbij ze net als hun grote voorbeelden experimenteren met het samensmelten van verschillende muzikale werelden. Altın Gün slaagt erin het Turkse geluid uit de jaren 70 vast te houden en tegelijk totaal onherkenbaar fris te klinken met fuzzy bassen, rauwe saz-riffs en zo nu en dan een zwoel orgeltje. In 2019 bereikte het succes van de band een nieuw hoogtepunt: naast dat hun nieuwe plaat ‘Gece’ zeer goed werd ontvangen, wisten ze ook een Grammy-nomatie in de wacht te slepen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Altın Gün in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Altın Gün

Foto Altın Gün te Paaspop Schijndel 2018 - Zondag Foto Altın Gün te Paleo Festival 2018 Foto Altın Gün te Paaspop Schijndel 2018 - Zondag Foto Altın Gün te Paaspop Schijndel 2018 - Zondag Foto Altın Gün te Paleo Festival 2018 Foto Altın Gün te Metropolis Festival 2017
 
Bekijk alle 40 foto's van Altın Gün

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws