concert: Chef'Special in De Oosterpoort

  • Chef'Special
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
  • Chef'Special
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
DO.
10 SEP
CHEF'SPECIAL Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2020
Hoofdprogramma Chef'Special
Voorprogramma Matthew Mole
Concert uitverkocht
Chef'Special in De Oosterpoort is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.

Tickets op Ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Chef'Special aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

De vijfkoppige formatie uit Haarlem is inmiddels een gevestigde naam in Nederland, maar ook in andere Europese landen al lang geen onbekende meer. In 2018 verscheen het derde en met platinum bekroonde studio album Amigo met daarop onder andere hits als Try Again, Nicotine en de titelsong Amigo.

De mix van pop, reggae, rock en hiphop maakt ieder concert weer een absoluut feestje. In 2016 stond de band in het voorprogramma van de Amerikaanse arena tour van de band Twenty One Pilots en sindsdien verkopen ze elk concert uit!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Chef'Special in De Oosterpoort plaatsvindt.

Foto's van Chef'Special, Matthew Mole

Foto Chef'Special te Central Park Festival 2018 Foto Chef'Special te Nirwana 2017 Foto Chef'Special te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto Chef'Special te Chef'Special - 07/10 - Ziggo Dome Foto Chef'Special te Chef'Special - 09/03 - Patronaat Foto Chef'Special te Bevrijdingsfestival Limburg 2013
 
Bekijk alle 290 foto's van Chef'Special

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws