concert: Peach Pit in Tolhuistuin op MAANDAG 19 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Peach Pit
    Peach Pit - 24/05 - Melweg
    © Iris Neline Kuit


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Peach Pit in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
19 APR
PEACH PIT Club, 19:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma Peach Pit
Voorprogramma Sun Seeker

EXTRA INFORMATIE

De band Peach Pit uit Vancouver is ontstaan toen Neil Smith en Chris Vanderkooy besloten een muzikale samenwerking aan te gaan. Peter Wilton en Mikey Pascuzzi sloten later aan om de posities van drums en bas op te vullen. Hun relaxte indiepop kenmerkt zich door luchtige gitaargeluiden afgewisseld met distortion. Zo ook op hun tweede album, 'You And Your Friends', welke onlangs via Columbia Records is verschenen.

Foto's van Peach Pit, Sun Seeker

Foto Peach Pit te Peach Pit - 24/05 - Melweg Foto Peach Pit te Peach Pit - 24/05 - Melweg Foto Peach Pit te Peach Pit - 24/05 - Melweg Foto Peach Pit te Peach Pit - 24/05 - Melweg Foto Peach Pit te Peach Pit - 24/05 - Melweg Foto Peach Pit te Peach Pit - 24/05 - Melweg
 
Bekijk alle 8 foto's van Peach Pit