concert: Billy Bragg in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

VR.
16 APR
BILLY BRAGG Concertzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma Billy Bragg

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 26 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 16 april 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Billy Bragg in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
Tickets Billy Bragg:
vr 16 apr
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 34,00

EXTRA INFORMATIE

Billy Bragg, de maatschappijkritische Brit, schrijft sinds begin jaren ’80 geestige, romantische liedjes over het leven en de liefde, afgewisseld met actuele protestnummers. Zijn repertoire beweegt zich op de grens van folk en punk en hij laat zich graag inspireren door The Clash, Woody Guthrie en Bob Dylan. In de jaren tachtig was hij in het Engeland van Thatcher één van de stemmen van socialisme met nummers als ‘A New England’, ‘The Milkman of Humand Kindness’ en ‘The Man with the Iron Mask’. In zijn akoestische punkliedjes probeert hij de tijdsgeest te vatten zonder er zwaarmoedig bij te worden.

Op 25, 26 en 27 september komt hij naar Paradiso Noord voor drie unieke optredens. Op deze tweede avond komen zijn eerste drie albums aan bod, punkrockdebuut ‘Life’s A Riot With Spy Vs Spy’ (1983) en ‘Talking With The Taxman About Poetry’ (1986). Er zijn tevens passe-partouts beschikbaar voor alle dagen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso Noord (Tolhuistuin) in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Billy Bragg in Paradiso Noord (Tolhuistuin) plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan