concert: Kevn Kinney in Paradiso Noord (Tolhuistuin) op VRIJDAG 08 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kevn Kinney in Paradiso Noord (Tolhuistuin)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
08 JAN
KEVN KINNEY Tuinzaal, 20:00 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma Kevn Kinney

EXTRA INFORMATIE

Kevn Kinney is een Amerikaanse singer-songwriter die verantwoordelijk was voor misschien wel het best bewaarde geheim uit de jaren negentig: het album ‘Macdougal Blues’. Daarnaast is Kinney de zanger van de alternatieve rock band Drivin’ N Cryin’ en heeft hij samenwerkingen met Peter Buck, (R.E.M.), Warren Haynes (Gov't Mule) en The Allman Brothers op zijn naam staan. Singer-songwriter van eigen bodem Tim Knol is in ieder geval alvast fan vanaf het eerste uur.

Gerelateerd nieuws