concert: H.E.A.T / Reach / Temple Balls in Baroeg op DONDERDAG 14 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (H.E.A.T / Reach / Temple Balls in Baroeg) verplaatst naar vrijdag 13 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
14 OKT
H.E.A.T / REACH / TEMPLE BALLS 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma H.E.A.T Reach
Toegang 20,00

EXTRA INFORMATIE

In Scandinavië houden ze wel van een goede pot hardrock. Daarom lopen er ook een stuk meer bands rond per vierkante meter dan bij ons. Zolang ze hier komen optreden, is er geen man over boord. Het Zweedse H.E.A.T kennen we al van een eerdere show in Baroeg. Toen liet dit vijftal een zeer goede indruk achter. Melodieuze hardrock met een dikke laag glam erover. Met het nieuwste, vijfde album “H.E.A.T II” bewijzen de heren dat ze tot de absolute top horen.