concert: The James Hunter Six in Tolhuistuin op DONDERDAG 06 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The James Hunter Six in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
06 MEI
THE JAMES HUNTER SIX Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma The James Hunter Six

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 03 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 06 mei 2021.

EXTRA INFORMATIE

James Hunter is r&b-troubadour van beroep en werd door niemand minder dan Van Morrison “het best bewaarde geheim in de wereld van de Britse soul en r&b” genoemd. Aangejaagd door een swingende ritme- en blazerssectie maakt Hunter dampende rhythm & blues, waarin zijn fantastische stem volop de ruimte krijgt om te excelleren. In 2018 kwam het vijfde album van The James Hunter Six uit op het vermaarde Daptone Records (o.a. Sharon Jones, Charles Bradley).