concert: JP Saxe in Tolhuistuin op ZATERDAG 17 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (JP Saxe in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
17 OKT
JP SAXE Zonzij, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma JP Saxe

EXTRA INFORMATIE

JP Saxe, de in Toronto geboren singer-songwriter weet in zijn muziek diepe, universele emoties aan te boren. Samen met de Grammy-genomineerde artiest Julia Michaels bracht hij afgelopen jaar een beladen duet uit, ‘If The World Was Ending’, nadat er een aardbeving had plaatsgevonden in LA. Vervolgens tourde JP Saxe met Charlotte Lawrence, Noah Kahan en Jeremy Zucker en tekende bij het gerenommeerde label Sony Music Entertainment. Hoog tijd voor een optreden in Paradiso Noord.

Foto's van JP Saxe

Foto JP Saxe te JP Saxe - 08/04 - Melkweg Foto JP Saxe te JP Saxe - 08/04 - Melkweg Foto JP Saxe te JP Saxe - 08/04 - Melkweg Foto JP Saxe te JP Saxe - 08/04 - Melkweg Foto JP Saxe te JP Saxe - 08/04 - Melkweg Foto JP Saxe te JP Saxe - 08/04 - Melkweg
 
Bekijk alle 6 foto's van JP Saxe