concert: TaxiWars + Roos Denayer in Mezz

  • TaxiWars
    TaxiWars - 03/03 - Paradox
    © Erik Luyten
  • TaxiWars
    TaxiWars - 03/03 - Paradox
    © Erik Luyten
MA.
19 OKT
TAXIWARS + ROOS DENAYER Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma TaxiWars

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 14 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 19 oktober 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets TaxiWars + Roos Denayer in Mezz
Tickets TaxiWars + Roos Denayer:
ma 19 okt
Mezz, Breda
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Na een pauze van drie jaar is het jazz-rock project TaxiWars van dEUS frontman Tom Barman, saxofonist Robin Verheyen, bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre terug! Het nieuwe album ‘Artificial Horizon’ is een impulsief, energierijk en groovy album met invloeden van 80’s hiphop beats en de single ‘Sharp Practice’ was een aanstekelijke voorbode met een diep impulsieve, energieke groove. De bandleden hebben een overvloed aan kennis van de geschiedenis van jazz muziek en een voorliefde voor de jazz uit de vroege jaren zestig, vol met swing en drang om uit de beperkingen van genres te treden. Roos Denayer verzorgt 14 juni de support van de mannen van Taxiwars. Denayer ontrafelde haar eigen muziekstijl. Het is een combinatie van jazz en singer-songwriter waarin haar eigen stem rijkelijk wordt aangevuld door de basgitaar en achtergrondzang van Trui Amerlinck.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat TaxiWars + Roos Denayer in Mezz plaatsvindt.

Foto's van TaxiWars

Foto TaxiWars te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox Foto TaxiWars te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag Foto TaxiWars te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag
 
Bekijk alle 13 foto's van TaxiWars

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws