concert: TaxiWars in Mezz op MAANDAG 14 FEBRUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • TaxiWars
    TaxiWars - 03/03 - Paradox
    © Erik Luyten
  • TaxiWars
    TaxiWars - 03/03 - Paradox
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (TaxiWars in Mezz) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

MA.
14 FEB
TAXIWARS Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2022
Hoofdprogramma TaxiWars

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 14 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 14 februari 2022.

EXTRA INFORMATIE

Na een pauze van drie jaar is het jazz-rock project TaxiWars van dEUS frontman Tom Barman, saxofonist Robin Verheyen, bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre terug! Het nieuwe album ‘Artificial Horizon’ is een impulsief, energierijk en groovy album met invloeden van 80’s hiphop beats en de single ‘Sharp Practice’ was een aanstekelijke voorbode met een diep impulsieve, energieke groove. De bandleden hebben een overvloed aan kennis van de geschiedenis van jazz muziek en een voorliefde voor de jazz uit de vroege jaren zestig, vol met swing en drang om uit de beperkingen van genres te treden. Roos Denayer verzorgt 14 juni de support van de mannen van Taxiwars. Denayer ontrafelde haar eigen muziekstijl. Het is een combinatie van jazz en singer-songwriter waarin haar eigen stem rijkelijk wordt aangevuld door de basgitaar en achtergrondzang van Trui Amerlinck.

Foto's van TaxiWars

Foto TaxiWars te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox Foto TaxiWars te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag Foto TaxiWars te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag
 
Bekijk alle 13 foto's van TaxiWars

Gerelateerd nieuws