concert: Wies in V11

  • Wies
    Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso
    © Britt Crooswijk
  • Wies
    Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso
    © Britt Crooswijk
VR.
18 SEP
WIES 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Wies
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Wies in V11
Tickets Wies:
vr 18 sep
V11, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Of ze nu rafelige indierock spelen of gewoon volbloed popliedjes uit de mouw schudden, het liedje regeert altijd bij het Amsterdamse trio WIES. De teksten van Jeanne Rouwendaal zitten tjokvol universele herkenningspunten. Single Soms Is Het Te Laat blikt nostalgisch terug op de grillige jaren aan de middelbare school en hoe vergankelijk het leven soms kan zijn.

Radiostilte mediteert op hoe een gebrek aan communicatie juist voor veel lawaai zorgt tussen de oren. Dat is WIES in een notendop: de grootste tegenstellingen en dilemma’s samenknopen tot vlotte, trefzekere liedjes die precies de juiste kern raken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de V11 in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wies in V11 plaatsvindt.

Foto's van Wies

Foto Wies te Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso Foto Wies te Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso Foto Wies te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Wies te Buitengewoon - 13/05 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Wies te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg Foto Wies te 3voor12 Song van het Jaar 2019
 
Bekijk alle 21 foto's van Wies

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws