concert: Joe Kay in Paradiso Noord (Tolhuistuin) op DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Joe Kay in Paradiso Noord (Tolhuistuin)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
17 SEP
JOE KAY Concertzaal, 20:00 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Joe Kay

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 05 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 17 september 2020.

EXTRA INFORMATIE

Joe Kay uit Los Angeles is de mede-oprichter van Soulection - een wereldwijd erkend platform voor future r&b en de talentontwikkeling van jonge dj/producers. Hij houdt zich tegenwoordig bezig met het platenlabel en is daarnaast de vaste gastheer van Soulection Radio. Als dj reist hij de hele wereld over om naar eigen zeggen "the sound of tomorrow" te delen met vele liefhebbers van het label. Op zondag 5 april geeft hij een 4 uur durende show in Paradiso Noord.