concert: Jake Isaac in Tolhuistuin op DONDERDAG 22 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jake Isaac
    London Calling loves Concerto 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • Jake Isaac
    Eurosonic 2015 - woensdag
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jake Isaac in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
22 APR
JAKE ISAAC Club, 19:45 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma Jake Isaac

EXTRA INFORMATIE

De Londense singer-songwriter Jake Isaac maakt frisse, soulvolle popliedjes die worden begeleid door zijn machtige stemgeluid. Zijn debuutalbum ‘Our Lives’ verscheen in 2017 en hierop heeft hij alle instrumenten zelf ingespeeld. Samen met George Ezra en James Bay behoort Isaac tot de top van veelbelovende Britse artiesten en mocht hij het podium al delen met Ella Eyre, Paloma Faith, Angus & Julia Stone en Elton John. In 2020 komt Jake Isaac terug met een nieuwe EP, waar nieuwe singles als ‘10 Steps to Heaven’ en ‘Wasting my Love’ een voorproefje van zijn.

Foto's van Jake Isaac

Foto Jake Isaac te Festival Stille Nacht Rotterdam 2015 Foto Jake Isaac te Motel Mozaique 2015 Foto Jake Isaac te Jake Isaac - 22/12 - Paradiso Foto Jake Isaac te Motel Mozaique 2015 Foto Jake Isaac te London Calling loves Concerto 2015 Foto Jake Isaac te 7 Layers Festival 2023
 
Bekijk alle 30 foto's van Jake Isaac

Gerelateerd nieuws