concert: Lime Cordiale in Paradiso Noord (Tolhuistuin) op ZONDAG 20 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lime Cordiale in Paradiso Noord (Tolhuistuin)) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
20 DEC
LIME CORDIALE Concertzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Lime Cordiale

EXTRA INFORMATIE

Na hun uitverkochte concert in Paradiso in augustus 2019 komt het Australische indiepopduo Lime Cordiale terug naar Amsterdam voor een show in Paradiso Noord. De band, bestaande uit de twee broers Oli and Louis Leimbach uit Sydney, maakt een zonnige mix van licht psychedelische indiepop en soul. In eigen land scoorden de heren met hun catchy tracks één van de grootste hits van het jaar op het bekende Australische radiostation Triple J en in 2018 maakte de band veel indruk op showcasefestival SXSW in Austin, Texas. Onlangs tekenden de broers een deal met rapper Post Malone, die sinds kort manager en tevens groot fan van de band is.

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe zijn geweest