concert: Yael Naim in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

WO.
07 OKT
YAEL NAIM Tuinzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Yael Naim
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Yael Naim in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
Tickets Yael Naim:
wo 07 okt
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 17,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Tien jaar geleden maakte Yael Naim een sensationeel debuut in de muziekindustrie met de single 'New Soul'. Op basis van dit buitengewone succes heeft ze geduldig een leven opgebouwd als muzikant en singer-songwriter met haar artistieke partner en producer David Donatien; drie albums met meer dan een miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, die alle drie een Victoire de la Musique hebben gewonnen. Ook de samenwerkingen die geïnitieerd werden voor haar laatste album waren van hoog niveau: duetten met Brad Mehldau, een videoclip geregisseerd door Stromae, tekstschrijven voor Françoise Hardy. Haar album 'nightsongs' verscheen eerder dit jaar met intieme en krachtige liedjes die zij 's nachts schreef en componeerde.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso Noord (Tolhuistuin) in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Yael Naim in Paradiso Noord (Tolhuistuin) plaatsvindt.

Gerelateerde festivals