concert: Yael Naim in Tolhuistuin op WOENSDAG 07 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Yael Naim in Tolhuistuin) verplaatst naar vrijdag 14 mei 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
07 OKT
YAEL NAIM Zonzij, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Yael Naim

EXTRA INFORMATIE

Tien jaar geleden maakte Yael Naim een sensationeel debuut in de muziekindustrie met de single 'New Soul'. Op basis van dit buitengewone succes heeft ze geduldig een leven opgebouwd als muzikant en singer-songwriter met haar artistieke partner en producer David Donatien; drie albums met meer dan een miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, die alle drie een Victoire de la Musique hebben gewonnen. Ook de samenwerkingen die geïnitieerd werden voor haar laatste album waren van hoog niveau: duetten met Brad Mehldau, een videoclip geregisseerd door Stromae, tekstschrijven voor Françoise Hardy. Haar album 'nightsongs' verscheen eerder dit jaar met intieme en krachtige liedjes die zij 's nachts schreef en componeerde.