concert: Son Little in Tolhuistuin op DONDERDAG 04 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Son Little in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
04 FEB
SON LITTLE Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma Son Little

EXTRA INFORMATIE

Aaron Livingston, beter bekend als Son Little, staat sinds zijn doorbaak in 2015 bekend als een multi-talent. Het duurde niet lang voordat hij samenwerkingen aanging met artiesten als The Roots en Mavis Staples. Het nieuwe album, ‘aloha’, werd in slechts acht dagen geschreven. Dat had alles te maken met een kapotte harde schijf waar al zijn nieuwe werk op stond. Voor een nauwgezette planner als Little was het een mokerslag, die hem geen andere keus liet dan opnieuw te beginnen.
Terwijl Little nog bijna elk instrument op het album zelf bespeelt, legde hij zijn nummers voor het eerst in handen van een producer. Op de nieuwe plaat combineert hij onvervalste soul, r&b en avontuurlijke indie invloeden met zijn rauwe, raspende vocalen.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws