concert: Son Little in Paradiso Noord (Tolhuistuin) op DONDERDAG 04 FEBRUARI 2021

DO.
04 FEB
SON LITTLE Concertzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma Son Little
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Son Little in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
Tickets Son Little:
do 04 feb
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 17,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Aaron Livingston, beter bekend als Son Little, staat sinds zijn doorbaak in 2015 bekend als een multi-talent. Het duurde niet lang voordat hij samenwerkingen aanging met artiesten als The Roots en Mavis Staples. Het nieuwe album, ‘aloha’, werd in slechts acht dagen geschreven. Dat had alles te maken met een kapotte harde schijf waar al zijn nieuwe werk op stond. Voor een nauwgezette planner als Little was het een mokerslag, die hem geen andere keus liet dan opnieuw te beginnen.
Terwijl Little nog bijna elk instrument op het album zelf bespeelt, legde hij zijn nummers voor het eerst in handen van een producer. Op de nieuwe plaat combineert hij onvervalste soul, r&b en avontuurlijke indie invloeden met zijn rauwe, raspende vocalen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso Noord (Tolhuistuin) in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Son Little in Paradiso Noord (Tolhuistuin) plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws