concert: Nubya Garcia in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

DO.
10 SEP
NUBYA GARCIA Concertzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Nubya Garcia

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 26 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 10 september 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Nubya Garcia in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
Tickets Nubya Garcia:
do 10 sep
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

Na haar fantastische optreden op Super-Sonic Jazz Festival 2019 in Paradiso, keert Nubya Garcia op dinsdag 26 mei terug naar Amsterdam voor een show in Paradiso Noord. Tenorsaxofonist Nubya Garcia is één van de vaandeldragers van de bruisende hedendaagse jazzscene van Engeland. Als kind van Caribische ouders, opgegroeid in een creatieve omgeving in het multiculturele Londen, maakte ze al vroeg kennis met genres als gospel, soul en latin en de voor Engeland zo typerende stijlen als grime, garage en dub. Al deze invloeden hoor je terug in haar bijzondere composities, dansbare liveshows én haar muziekkeuze in dj-sets en op de radio, want naast muzikant is Garcia tevens resident op het toonaangevende NTS radio.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso Noord (Tolhuistuin) in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nubya Garcia in Paradiso Noord (Tolhuistuin) plaatsvindt.

Foto's van Nubya Garcia

Foto Nubya Garcia te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Nubya Garcia te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Nubya Garcia te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Nubya Garcia

Gerelateerde festivals