concert: The Adolescents in Blue Collar Hotel op ZONDAG 26 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Adolescents in Blue Collar Hotel) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
26 JUL
THE ADOLESCENTS Theater, 20:30 uur Blue Collar Hotel, Eindhoven (door: Effenaar )
2020
Hoofdprogramma The Adolescents

EXTRA INFORMATIE

Zomers avondje Californische punk in Blue Collar.

Hardcore punklegendes Adolescents komen naar Blue Collar! Deze grondleggers van de Californische punk scene zijn door de jaren heen meerdere keren uit elkaar gegaan maar gelukkig ook altijd weer bij elkaar gekomen. Hun self-titled debuutalbum (1980) was een van de bestverkopende punkplaten van die tijd, alleen getopt door Fresh Fruit for Rotting Vegetables van Dead Kennedys. Met bandleden uit even legendarische bands als Social Distortion en Agent Orange mag dat ook geen verrassing zijn.

Voor liefhebbers van: Circle Jerks, Black Flag, Descendents

Gerelateerd nieuws