concert: Suzan & Freek in De Oosterpoort op WOENSDAG 30 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Suzan & Freek
    Bierpop 2018
  • Suzan & Freek
    Tuckerville 2018
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Suzan & Freek in De Oosterpoort) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
30 SEP
SUZAN & FREEK Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2020
Hoofdprogramma Suzan & Freek

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 02 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 30 september 2020.

EXTRA INFORMATIE

Suzan & Freek beginnen de weg tot succes met ‘De Minuut’ filmpjes die zij posten op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dit blijkt aan te slaan en ze ontwikkelen al snel een fanbasis. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben. Als ze even later hun debuutsingle Als Het Avond Is uitbrengen, verandert alles. Ze stijgen naar de nummer 1 positie van de Top 40 en krijgen hiermee veel bekendheid. Daarna werken ze hard aan hun eerste album Gedeeld Door Ons.

Foto's van Suzan & Freek

Foto Suzan & Freek te Hello Festival 2023 Foto Suzan & Freek te Suzan & Freek - 18/02 - Paradiso Foto Suzan & Freek te Vrienden van Amstel Live 2024 Foto Suzan & Freek te Tuckerville 2018 Foto Suzan & Freek te Hello Festival 2023 Foto Suzan & Freek te 100% NL Awards - 7/2 - The Box
 
Bekijk alle 152 foto's van Suzan & Freek

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws