concert: Nap Eyes (afgelast) in EKKO op ZONDAG 06 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Nap Eyes
    Incubate Festival #1 2016
    © Tineke Klamer
  • Nap Eyes
    Incubate Festival #1 2016
    © Tineke Klamer


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Nap Eyes (afgelast) in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
06 SEP
NAP EYES (AFGELAST) 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Nap Eyes
Toegang 12,50 euro

EXTRA INFORMATIE

DROMERIGE, VERFIJNDE EN KOSMISCHE INDIE GEÏNSPIREERD DOOR DE JAREN ZESTIG.

De jaren zestig vibe in een jaren negentig alternatief jasje. Verfijnd en vernuft, de blik zowel naar binnen gericht als naar het universum om ons heen. Nap Eyes is een band met skills om memorabele melodieën te componeren en plaatst zichzelf daarnaast in de tekstuele buitencategorie door een brede interesse in deze wereld, zorgen over de kosmos en het rebelleren tegen de gevestigde orde. Het op Jagjaguwar uitgebrachte Too Bad bevatte energieker werk dan we ooit van tevoren van de band uit Nova Scotia hoorde, en een wat meer straight-forward garagepop-geluid. Nieuw werk is onderweg, en dat hoor je ook in EKKO!

Foto's van Nap Eyes

Foto Nap Eyes te Incubate Festival #1 2016 Foto Nap Eyes te Incubate Festival #1 2016 Foto Nap Eyes te Incubate Festival #1 2016 Foto Nap Eyes te Incubate Festival #1 2016 Foto Nap Eyes te Incubate Festival #1 2016 Foto Nap Eyes te Incubate Festival #1 2016
 
Bekijk alle 6 foto's van Nap Eyes