concert: Nap Eyes in EKKO

  • Nap Eyes
    Incubate Festival #1 2016
    © Tineke Klamer
  • Nap Eyes
    Incubate Festival #1 2016
    © Tineke Klamer
ZO.
06 SEP
NAP EYES 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Nap Eyes
Toegang 12,50 euro

EXTRA INFORMATIE

DROMERIGE, VERFIJNDE EN KOSMISCHE INDIE GEÏNSPIREERD DOOR DE JAREN ZESTIG.

De jaren zestig vibe in een jaren negentig alternatief jasje. Verfijnd en vernuft, de blik zowel naar binnen gericht als naar het universum om ons heen. Nap Eyes is een band met skills om memorabele melodieën te componeren en plaatst zichzelf daarnaast in de tekstuele buitencategorie door een brede interesse in deze wereld, zorgen over de kosmos en het rebelleren tegen de gevestigde orde. Het op Jagjaguwar uitgebrachte Too Bad bevatte energieker werk dan we ooit van tevoren van de band uit Nova Scotia hoorde, en een wat meer straight-forward garagepop-geluid. Nieuw werk is onderweg, en dat hoor je ook in EKKO!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nap Eyes in EKKO plaatsvindt.

Foto's van Nap Eyes

Foto Nap Eyes te Incubate Festival #1 2016 Foto Nap Eyes te Incubate Festival #1 2016 Foto Nap Eyes te Incubate Festival #1 2016 Foto Nap Eyes te Incubate Festival #1 2016 Foto Nap Eyes te Incubate Festival #1 2016 Foto Nap Eyes te Incubate Festival #1 2016
 
Bekijk alle 6 foto's van Nap Eyes

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe gaan