concert: Matteo Myderwyk in Kantine Walhalla

  • Matteo Myderwyk
    Johan - 30/05 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Matteo Myderwyk
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen
DI.
24 NOV
MATTEO MYDERWYK 20:00 uur Kantine Walhalla, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Matteo Myderwyk
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Matteo Myderwyk in Kantine Walhalla
Tickets Matteo Myderwyk:
di 24 nov
Kantine Walhalla, Rotterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Regels zijn er om gebroken te worden. Dat is het motto van Matteo Myderwyk, een muzikaal wonderkind dat blijft componeren zoals een haai moet blijven zwemmen om te overleven. Myderwyk’s helden heten weliswaar Bach, Liszt en Messaien, deze enfant terrible van neoklassieke composities is niet bepaald geïnteresseerd om de tradities van klassieke muziek hoog te houden. Integendeel zelfs. Myderwyk past liever een soort freejazzmentaliteit toe door te putten uit het moment, het onderbewustzijn.

Hoewel de piano het fundament legt voor zijn werk is het instrument vooral een uitgaanspunt om andere contreien nader te onderzoeken. Op zijn nieuwe dubbelaar Parabel, uit op 1 mei bij Excelsior Recordings, verzoent Myderwyk het organische en elektronische op ongehoorde wijze.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Kantine Walhalla in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Matteo Myderwyk in Kantine Walhalla plaatsvindt.

Foto's van Matteo Myderwyk

Foto Matteo Myderwyk te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Matteo Myderwyk te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Matteo Myderwyk te Johan - 30/05 - Paradiso Foto Matteo Myderwyk te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Matteo Myderwyk te Johan - 30/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 5 foto's van Matteo Myderwyk

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws