concert: Milow in De Oosterpoort op MAANDAG 14 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Milow in De Oosterpoort) verplaatst naar zondag 26 september 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
14 DEC
MILOW Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2020
Hoofdprogramma Milow

EXTRA INFORMATIE

Het is ruim tien jaar geleden dat dat de zanger internationaal doorbrak met de monsterhit 'Ayo Technology'. Dat jubileum viert de Vlaming samen met het Antwerp Philharmonic Orchestra vanavond in het vrijwel uitverkochte Amsterdamse Carré. De laatste keer dat de zanger een uitgebreide clubtour deed is alweer vier jaar geleden. Doornroosje in Nijmegen, Effenaar in Eindhoven, Paard in Den Haag, SPOT in Groningen, TivoliVredenburg in Utrecht en Parkstad Limburg Theaters in Heerlen zijn de zalen die Milow later dit jaar zullen ontvangen.

Foto's van Milow

Foto Milow te Fields of Joy 2017 Foto Milow te Picnic in the Park 2008 Foto Milow te Milow - 15/11 - 013 Foto Milow te Bevrijdingsfestival Groningen 2009 Foto Milow te Fields of Joy 2017 Foto Milow te Milow - 10/10 - Tivoli
 
Bekijk alle 82 foto's van Milow

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws