concert: Jaga Jazzist in Tolhuistuin op WOENSDAG 13 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jaga Jazzist
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Gertjan van der Loo
  • Jaga Jazzist
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jaga Jazzist in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
13 MEI
JAGA JAZZIST Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Jaga Jazzist

EXTRA INFORMATIE

Het is vrijwel onmogelijk om de talloze muzikale invloeden en inspiraties te beschrijven die in het geluid van de Noorse experimentele jazzband Jaga Jazzist terug te horen zijn. De achtkoppige formatie ontstond in 1994 en bracht in 1996 hun vooruitstrevende debuutalbum ‘’Grete Stitz’’ uit, die direct veel indruk maakte in de Noorse muziekwereld. In 2002 tekende de band op het gerenommeerde label Ninja Tune en maakte ook de rest van de wereld kennis met hun genre-overstijgende akoestisch-elektronische jazz. Na een pauze van enkele jaren - het laatste album van de band stamt uit 2015 - is Jaga Jazzist terug. Op 24 april verschijnt hun langverwachte achtste studioalbum via BRAINFEEDER, het vooruitstrevende platenlabel van Flying Lotus.

Foto's van Jaga Jazzist

Foto Jaga Jazzist te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Jaga Jazzist te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Jaga Jazzist te Motel Mozaique 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 3 foto's van Jaga Jazzist

Gerelateerd nieuws