concert: Marshall Butterfly / Morrissey in Pop- en Cultuurhuis PX op ZATERDAG 28 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Morrissey & Marshall
    Vestrock 2017 - Zaterdag
    © Femmy Weijs
  • Morrissey & Marshall
    Vestrock 2017 - Zaterdag
    © Femmy Weijs


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Marshall Butterfly / Morrissey in Pop- en Cultuurhuis PX) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 MRT
MARSHALL BUTTERFLY / MORRISSEY 19:30 uur Pop- en Cultuurhuis PX, Volendam
2020
Hoofdprogramma Morrissey & Marshall
Toegang € 15,- per ticket

EXTRA INFORMATIE

Iedereen kent Ierland van de clichés, maar tijdens Dublin Calling gaan die op de schop. Dan presenteren we in samenwerking met Morrissey & Marshall het mooiste wat de Ierse muziekscene te bieden heeft anno 2020. Van rijke songwritermuziek tot aan wijdse indiepop en van een DJ set met de hotste Ierse acts van nu tot aan de interessante achtergrondverhalen, doorleefde poëzie, Whisky proeverij, Iers bier; Dublin Calling wordt een onvergetelijke sfeervolle avond uit.

Foto's van Morrissey & Marshall, From Grace, Jack Francis, Marcel Buijs, Tom MCQ

Foto Morrissey & Marshall te Vestrock 2017 - Zaterdag Foto Morrissey & Marshall te Vestrock 2017 - Zaterdag Foto Morrissey & Marshall te Vestrock 2017 - Zaterdag Foto Morrissey & Marshall te Vestrock 2017 - Zaterdag Foto Morrissey & Marshall te Vestrock 2017 - Zaterdag Foto Morrissey & Marshall te Vestrock 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 11 foto's van Morrissey & Marshall