concert: Danny Vera en Metropole Orkest in Concertgebouw op MAANDAG 29 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Metropole Orkest
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
  • Danny Vera
    Danny Vera - 19/12 - 013
    © Kaylee Verschure


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Danny Vera en Metropole Orkest in Concertgebouw) verplaatst naar zaterdag 14 augustus 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
29 JUN
DANNY VERA EN METROPOLE ORKEST Grote Zaal, 20:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Danny Vera Metropole Orkest
Concert uitverkocht
Danny Vera en Metropole Orkest in Concertgebouw is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Danny Vera
2019 was het jaar van Danny Vera. Zijn album Pressure Makes Diamonds Live verscheen, en hij speelde in Carré. Monsterhit Roller Coaster stond als hoogste nieuwe binnenkomer ooit in de Top 2000 van NPO Radio 2. 2020 wordt wéér het jaar van Danny Vera. In minder dan vier dagen verkocht de Zeeuwse zanger de AFAS Live uit. Hij doet Pinkpop en Tuckerville aan en zong Roller Coaster in een daadwerkelijke achtbaan. En hij komt naar Het Concertgebouw! In zijn eerste concert met het Metropole Orkest brengt Vera eigen nummers en grote inspiratiebronnen. Van Oblivious Desire tot The Devil’s Son.

Metropole Orkest
Het Metropole Orkest is er voor iedereen, is het motto van Nederlands meest veelzijdige ensemble. Net als Danny Vera, die overal optreedt waar de muziek hem brengt. Of dat nu een kroeg is of een kerk, een bluesfestival of een pluche theater. Ooit speelde hij zelfs op één dag bij maar liefst twintig benzinestations langs de A58. Al die ervaringen, door Vera in Het Parool ‘de hard way’ genoemd, maakten hem tot de unieke performer die hij nu is. Opgegroeid met Cash, Orbison en Presley zingt Vera nu zijn eigen verhaal.

Foto's van Danny Vera, Metropole Orkest

Foto Danny Vera te Danny Vera - 05/12 - TivoliVredenburg Foto Danny Vera te Danny Vera - 23/12 - Paradiso Foto Danny Vera te Danny Vera - 19/12 - 013 Foto Danny Vera te Danny Vera - 17/03 - Musis Foto Danny Vera te Vestrock 2017 - Zaterdag Foto Danny Vera te Danny Vera - 05/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 144 foto's van Danny Vera
Bekijk alle 16 foto's van Metropole Orkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws