concert: LIFE in Rotown op DONDERDAG 27 OKTOBER 2022

  • Life
    Paléo Festival 2019
    © Melanie Lemahieu
  • Life
    Paléo Festival 2019
    © Melanie Lemahieu
DO.
27 OKT
LIFE 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Life
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets LIFE in Rotown
Tickets LIFE:
do 27 okt
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Je zult het misschien niet zo snel zeggen van een stel driftige post-punkers uit het Britse plaatsje Hull, maar LIFE is een band die trotseert. Frontman Mez en drummer Stew hebben een achtergrond in het jongerenwerk; ze zagen met eigen ogen hoe de politiek en grote instituten het leven en ambitie langzaam uit komende generaties wurgen. De muziek van LIFE maakt daarom een vuist voor de meest kwetsbare zielen binnen de maatschappij en het is op dat geweldige debuutalbum Popular Music bij elke song goed menens.

We konden ons geen betere artiest wensen om in ’19 het startsignaal van Left of the Dial te laten verzorgen. Vandaar dat we deze bloedintense band uitnodigen voor een eigen clubshow in Rotown. Plus, de band komt met een nieuw album aan genaamd North East Coastal Town en gaat hiermee op tour! LIFE op het podium meemaken is een vrijwillige overgave aan een innerlijke strijd: strijd tegen het pessimisme, tegen de innerlijke demonen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Rotown in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat LIFE in Rotown plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Life

Foto Life te Nouvelle Prague 2018 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Paléo Festival 2019 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Nouvelle Prague 2018 Foto Life te Left of the Dial 2019
 
Bekijk alle 18 foto's van Life

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe gaan