concert: Richard Thompson in De Waalse Kerk Amsterdam op WOENSDAG 24 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Richard Thompson in De Waalse Kerk Amsterdam) verplaatst naar vrijdag 11 juni 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
24 JUN
RICHARD THOMPSON 19:30 uur De Waalse Kerk Amsterdam, Amsterdam (door: Melkweg )
2020
Hoofdprogramma Richard Thompson
Toegang € 37,40

EXTRA INFORMATIE

SOLO SHOW

Richard Thompson is een levende legende binnen de folkrockwereld. Als een van de originele leden van Fairport Convention ligt Thompson aan de basis van de Britse folkbeweging uit de late jaren zestig. Thompson geldt als een inventief en technisch zeer begaafde gitarist en werkte als sessiemuzikant bijvoorbeeld ook mee met o.a. Nick Drake en Sandy Denny. Ook solo en met zijn vrouw Linda heeft hij vele schitterende albums gemaakt en na dik vijftig jaar carrière is hij nog steeds in de bloei van zijn leven. In 2018 bracht hij zijn 19e album ’13 Rivers’ uit, analoog opgenomen in de beroemde Boulevard Studio in Los Angeles. Deze avond doet hij een intiem soloconcert op deze bijzondere locatie!

Gerelateerd nieuws