concert: Joep Pelt - Folk Revolution in Mezz op VRIJDAG 01 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Joep Pelt - Folk Revolution in Mezz) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
01 OKT
JOEP PELT - FOLK REVOLUTION Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Joep Pelt

EXTRA INFORMATIE

Als tiener trok Joep Pelt al naar het zuiden van de VS om de fijne kneepjes van de blues te leren. Hier ontmoette hij gouden artiesten zoals R.L. Burnside en Ali Farka Touré die hem meer leerden over deze muziekstijl. Dit heeft Joep gevormd tot de muzikale duizendpoot die hij nu is.

Zijn avontuurlijke ziel en muzikale honger maken hem tot een van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Joep Pelt herontdekte de blues en folk revival van de jaren ’60 aan de hand van zijn held: de ultieme muzikale ontdekkingsreiziger Alan Lomax. Bewapend met persoonlijke verhalen en akoestische liedjes neemt Joep in zijn onemanshow het publiek mee naar het land waar de folk revolutie begon!

Gerelateerd nieuws