concert: Cory Wong / Metropole Orkest in Melkweg op DONDERDAG 21 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Metropole Orkest
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
  • Metropole Orkest
    Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré
    © Linde Dorenbos


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Cory Wong / Metropole Orkest in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
21 MEI
CORY WONG / METROPOLE ORKEST Rabozaal, 21:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Cory Wong Metropole Orkest

EXTRA INFORMATIE

Onder de noemer Metropole XXL geeft het beroemde pop- en jazzorkest 18 tot en met 21 mei elke avond een concert in de Rabozaal met een andere toonaangevende artiest of formatie. Eerste namen zijn Cory Henry en Cory Wong en singer-songwriter Cody Fry.

Maandagavond 18 mei trapt Metropole Orkest XXL af met Cory Henry. De Amerikaanse soulzanger en pianist, gospelmuzikant en muziekproducer is bekend van zijn eigen formatie The Funk Apostles, van de powerjazzformatie Snarky Puppy, het Cory Henry Trio en hij timmert ook solo aan de weg. Eerder won hij samen met Snarky Puppy een Grammy voor het album ‘Culcha Vulcha’. Cory Henry en het Metropole Orkest spelen de beste tracks van hun eerdere samenwerkingen. Uiteraard worden ook orkestrale bewerkingen van Henry’s eerdere werk en zijn nieuwste album ‘Art of Love’ gespeeld.

Foto's van Metropole Orkest

Foto Metropole Orkest te Caro Emerald / Metropole Orkest - 18/12 - TivoliVredenburg Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Lalah Hathaway / Metropole Orkest - 18/09 - Ahoy (RTM Stage) Foto Metropole Orkest te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Metropole Orkest te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Metropole Orkest te Caro Emerald / Metropole Orkest - 18/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 16 foto's van Metropole Orkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws