concert: Mudhoney in Tolhuistuin op ZONDAG 11 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mudhoney in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
11 OKT
MUDHONEY Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Mudhoney

EXTRA INFORMATIE

Mudhoney is een Amerikaanse grungeband die in de jaren '80 werd opgericht. De band maakte samen met Pearl Jam, Nirvana en Soundgarden deel uit van de Seattle-scene, met kenmerkend scheurende gitaren en ruwe zang. Nu, dertig jaar alter, zijn zanger Mark Arm, gitarist Steve Turner, bassist Guy Maddison en drummer Dan Peters terug met 'Digital Garbage', met nog steeds hun kenmerkende alternatieve rockgeluid, een verbindende factor in hun rijke oeuvre.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws