concert: Áslaug (EP release) (verplaatst) in EKKO op WOENSDAG 18 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Áslaug
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • Áslaug
    Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Áslaug (EP release) (verplaatst) in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
18 MRT
ÁSLAUG (EP RELEASE) (VERPLAATST) 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Áslaug
Toegang 11 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

EEN VAN DE MEEST GEPREZEN ACTS VAN DE POPRONDE EN 3FM TALENT PRESENTEERT HAAR EP

In 2019 debuteerde Ijslands-Nederlandse artiest en songwriter Áslaug met de muziek waar ze al jaren lang aan werkte. Geïnspireerd door artiesten als The Japanese House, HAIM en Lykke Li blendt ze dromerige synth pop met catchy hooks. Haar debuutsingle ‘Take From Me’ lanceerde in elf internationale New Music Friday playlists op Spotify, ze was een de meest geprezen acts van de Popronde 2019 en werd benoemd tot 3FM Talent. Tevens werd ze verkozen tot de Top 12 van 3voor12 meest belovende acts van 2020. Hierbij voegde en metro zich ook bij aan. Eurosonic/Noorderslag in januari kon dan ook niet uitblijven. Rondom de release van haar debuut EP (inclusief bijbehorende film) speelt Áslaug haar eerste headline, hometown show in EKKO.

Pin onl

Foto's van Áslaug

Foto Áslaug te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Áslaug te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Áslaug te The Japanese House - 23/09 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Áslaug te The Japanese House - 23/09 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Áslaug te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Áslaug te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 9 foto's van Áslaug

Gerelateerd nieuws