concert: M. Ward in Tolhuistuin op ZONDAG 01 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • M. Ward
    Rockin Park 2012
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (M. Ward in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
01 NOV
M. WARD Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma M. Ward

EXTRA INFORMATIE

M. Ward uit Oregon is muzikaal gezien moeilijk te plaatsen. Hij zet folk, country, blues en rock moeiteloos naar zijn hand. De mysterieuze Ward heeft samenwerkingen met onder anderen Conor Oberst, Jim James, Norah Jones, Cat Power en Lucinda Williams op zijn naam staan. Samen met Zoeey Deschanel vormt hij daarnaast tevens nog indiefolkduo She & Him. Dit jaar verschijnt alweer zijn elfde soloplaat 'Migration Stories', eveneens royaal gevuld met spitsvondige folknummers.

Foto's van M. Ward

Foto M. Ward te Rockin Park 2012 Foto M. Ward te Rockin Park 2012 Foto M. Ward te Ramblin' Roots 2023 Foto M. Ward te Rock Werchter 2009 Foto M. Ward te Rock Werchter 2009 Foto M. Ward te Rockin Park 2012
 
Bekijk alle 8 foto's van M. Ward

Gerelateerd nieuws