concert: Iguana Death Cult / Lumer in Rotown

  • Iguana Death Cult
    Motel Mozaique 2016
    © Anja de Bruijn
  • Iguana Death Cult
    Motel Mozaique 2016
    © Anja de Bruijn
VR.
01 MEI
IGUANA DEATH CULT / LUMER 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2020
HOOFDPROGRAMMA Iguana Death Cult Lumer
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
vr 01 mei
Start voorverkoop: vrijdag 17 april 10:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint

EXTRA INFORMATIE

Het winnen van de prijs voor het beste podium van Nederland vraagt natuurlijk om een feestje: om te vieren dat we maar liefst twee keer in de prijzen zijn gevallen bij de IJzeren Podiumdieren 2019 –beste podium en beste directeur – hebben we twee van onze favoriete artiesten van het afgelopen jaar uitgenodigd om het op vrijdag 1 mei met ons te komen vieren in Rotown: Lumer en Iguana Death Cult.
Het Britse Lumer was een van de absolute hoogtepunten van de tweede editie van showcase festival Left of the Dial afgelopen jaar. En Rotterdamse helden Iguana Death Cult, die speelden Rotown zo aan gort tijdens de releaseparty van hun nieuwe plaat Nude Casino afgelopen oktober dat we ze wel móésten uitnodigen om de winst met ons te komen vieren.

Let op: het feest is gratis, maar vanwege de beperkte capaciteit moet je wel een gratis ticket bestellen. Pak je agenda er vast bij: vanaf vrijdag 17 april om 10.00 uur kun je je gratis ticket bestellen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Iguana Death Cult, Lumer

Foto Iguana Death Cult te Life I Live 2019 Foto Iguana Death Cult te Werfpop 2016 Foto Iguana Death Cult te King Gizzard & The Lizard Wizard - 01/09 - Paradiso Foto Iguana Death Cult te Metropolis Festival 2016 Foto Iguana Death Cult te King Gizzard & The Lizard Wizard - 01/09 - Paradiso Foto Iguana Death Cult te King Gizzard & The Lizard Wizard - 01/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 29 foto's van Iguana Death Cult

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS