concert: Jong Metropole speelt Snarky Puppy Feat. Jamison Ross in Theaters Tilburg op VRIJDAG 13 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jong Metropole speelt Snarky Puppy Feat. Jamison Ross in Theaters Tilburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 MRT
JONG METROPOLE SPEELT SNARKY PUPPY FEAT. JAMISON ROSS Schouwburg, 20:00 uur Theaters Tilburg, Tilburg
2020
Hoofdprogramma Jong Metropole

EXTRA INFORMATIE

Op 13, 14, 15 en 16 maart 2020 speelt Jong Metropole een programma rond de muziek van funsionjazz-collectief Snarky Puppy. Jamison Ross, drummer van Snarky Puppy en vocalist, voegt zich bij Jong Metropole. De leden van Jong Metropole, de beste studenten van de Nederlandse en Belgische Conservatoria, staan in maart onder leiding van Metropole chef-dirigent Jules Buckley.