concert: Hofman Live: Floatmonki + Fusca in Hofman Café (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Hofman Live: Floatmonki + Fusca in Hofman Café) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
26 MRT
HOFMAN LIVE: FLOATMONKI + FUSCA 21:00 uur Hofman Café, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Floatmonki Fusca
Concert gratis
Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Zomer, energie, plezier, dat is Fusca, dé nieuwe Nederlandse Brazilian Popband.
Verwacht een mix van dansbare zomerse grooves, opzwepende solo’s en sferische nummers beïnvloedt door Braziliaanse iconen als Elis Regina en Gilberto Gil en eigentijdse muziek van bijvoorbeeld Céu.
Na de release van hun eerste EP in april 2016, waren ze twee keer te horen op NPO radio 1 en speelden ze o.a. in Hedon en op festivals als Swingin’ Groningen en Harira.

Floatmonki is een fusion van elektronische texturen, verzachtende synths, jazz harmoniën en cathartische opluchting met het rauwe randje van progressieve rockmuziek. Nooit verliezen ze de kracht van het lied, altijd zoeken ze naar nieuwe vormen om het in te gieten. Floatmonki is de contradictie van het leven zelf; Prachtig, en soms rauw op je dak.