concert: Hofman Live: Speed 78 + Jasper Schalks in Hofman op DONDERDAG 12 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jasper Schalks
    Popronde Hengelo 2016


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Hofman Live: Speed 78 + Jasper Schalks in Hofman) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
12 MRT
HOFMAN LIVE: SPEED 78 + JASPER SCHALKS 21:00 uur Hofman, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Jasper Schalks Speed 78

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Speed 78 is een indie-folkband met een stijl die het midden houdt tussen blues, rock en bluegrass. De band heeft op Excelsior twee platen heeft uitgebracht, lang geleden het debuut 'Skiffle' en onlangs de opvolger 'Goom Agar', geproduceerd door Anne Soldaat. Behalve uit leden van het eerste uur Don van Dongen (gitaar, harmonica) en Cor van Ingen (bas) bestaat de groep nu uit Martin Huurdeman (slidegitaar) en Nadine van Vliet (organetta en percussie).

Jasper Schalks (1994) is een West-Friese singer-songwriter. Nadat hij op zijn 15e zijn eerste cd van Bob Dylan kocht, heeft authentieke folk en melancholische americana hem nooit meer losgelaten. Nadat Jasper & band tijdens een drukke Popronde 2016 waren warmgedraaid namen ze in 2017 debuut-EP ‘These Things Shall Pass’ op in de Hoornse Mi5-studios. Vanaf februari duiken Jasper en zijn band de Amsterdamse Electric Monkey Studios in om hun debuutalbum op te nemen, dat naar verwachting in het najaar van 2020 zal verschijnen.

Foto's van Jasper Schalks, Speed 78

Foto Jasper Schalks te Popronde Hengelo 2016 Foto Jasper Schalks te Popronde Hengelo 2016 Foto Jasper Schalks te Popronde Hengelo 2016 Foto Jasper Schalks te Popronde Hengelo 2016
 
Bekijk alle 4 foto's van Jasper Schalks

Gerelateerd nieuws