concert: De Gouden Jaren II - Met o.a. Cor Bakker en Jacques Klöters in Schouwburg de Meerse op ZATERDAG 28 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Gouden Jaren II - Met o.a. Cor Bakker en Jacques Klöters in Schouwburg de Meerse) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 MRT
DE GOUDEN JAREN II - MET O.A. COR BAKKER EN JACQUES KLÖTERS Schouwburg de Meerse - Grote zaal, 20:15 uur Schouwburg de Meerse, Hoofddorp
2020
Hoofdprogramma Cor Bakker Jacques Klöters

EXTRA INFORMATIE

De Gouden Jaren II is een geheel nieuw programma met muziek en beelden van het alledaagse leven van toen, met het orkest van Cor Bakker en presentator Jacques Klöters. De Gouden Jaren II is een voorstelling over “gewone Nederlanders” aan de ene kant en de koninklijke familie aan de andere kant. Aan de hand van historische beelden uit het populaire Polygoon Bioscoopjournaal, de mooiste liedjes uit de jaren ’45 tot ’70 en vermakelijke verhalen, krijgen de bezoekers een amusant beeld van hoe zowel zij zelf als de Oranjes opgroeiden na de Tweede Wereldoorlog.

Gerelateerd nieuws