concert: Nubya Garcia in Tolhuistuin op DINSDAG 26 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Nubya Garcia
    NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag
    © Charles Batenburg
  • Nubya Garcia
    NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Nubya Garcia in Tolhuistuin) verplaatst naar donderdag 10 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
26 MEI
NUBYA GARCIA Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Nubya Garcia

EXTRA INFORMATIE

Na haar fantastische optreden op Super-Sonic Jazz Festival 2019 in Paradiso, keert Nubya Garcia op dinsdag 26 mei terug naar Amsterdam voor een show in Paradiso Noord. Tenorsaxofonist Nubya Garcia is één van de vaandeldragers van de bruisende hedendaagse jazzscene van Engeland. Als kind van Caribische ouders, opgegroeid in een creatieve omgeving in het multiculturele Londen, maakte ze al vroeg kennis met genres als gospel, soul en latin en de voor Engeland zo typerende stijlen als grime, garage en dub. Al deze invloeden hoor je terug in haar bijzondere composities, dansbare liveshows én haar muziekkeuze in dj-sets en op de radio, want naast muzikant is Garcia tevens resident op het toonaangevende NTS radio.

Foto's van Nubya Garcia

Foto Nubya Garcia te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Nubya Garcia te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Nubya Garcia te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Nubya Garcia

Gerelateerde festivals