concert: Ane Brun in De Oosterpoort op MAANDAG 23 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ane Brun
    Motel Mozaique 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Ane Brun
    Lowlands 2012 - dag 3
    © Luuk Denekamp


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ane Brun in De Oosterpoort) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

MA.
23 NOV
ANE BRUN Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2020
Hoofdprogramma Ane Brun

EXTRA INFORMATIE

Ane Brun is Noors en ze woont in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Veel Scandinavischer dan haar ga je dus niet krijgen. En reken maar dat je iets van het frisse klimaat en de desolate vergezichten van die streken in haar muziek terughoort. Ane Brun is een singer-songwriter die pas relatief laat haar roeping vond. Pas op haar 21ste nam ze voor het eerst met enige serieuze bedoelingen een akoestische gitaar ter hand, om het ding vervolgens amper meer neer te leggen. Ben Harper, Nick Drake, Joni Mitchell en Ani DiFranco zijn haar belangrijkste invloeden. Ane Brun krijgt elke zaal muisstil met haar breekbare liedjes. Vanwege de release van haar nieuwe album kondigt ze een Europese tour aan.

Foto's van Ane Brun

Foto Ane Brun te Motel Mozaique 2012 Foto Ane Brun te Lowlands 2012 - dag 3 Foto Ane Brun te Motel Mozaique 2012 Foto Ane Brun te Cross-linx Rotterdam 2017 Foto Ane Brun te Motel Mozaique 2012 Foto Ane Brun te Cross-linx Rotterdam 2017
 
Bekijk alle 26 foto's van Ane Brun

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws