concert: Marc Broussard in LantarenVenster op ZATERDAG 02 OKTOBER 2021

ZA.
02 OKT
MARC BROUSSARD 19:30 uur LantarenVenster, Rotterdam (door: Rotown )
2021
Hoofdprogramma Marc Broussard
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Marc Broussard in LantarenVenster
Tickets Marc Broussard:
za 02 okt
LantarenVenster, Rotterdam
€ 27,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Wie houdt van grootse hartverwarmende songs – gezongen uit de volle borst – is vanavond op het juiste adres aan de Otto Reuchlinweg. Marc Broussard vertolkt zijn met soul vervlochten pop met ongekende flair, gevoeligheid en overgave. Optreden is second nature voor de Amerikaan: hij is de zoon van Ted Broussard, de gitarist en bandleider van de legendarische Boogie Kings uit hartje ussard heeft zich vanaf het startschot van zijn loopbaan in het zweet gewerkt voor de verbindende werking van muziek. Die missie het uitgaanspunt voor zijn nieuwe studioalbum A Lullaby Collection SOS III en het bijbehorende boek, I Love You For You: beiden releases zijn toegespitst om een jonger publiek op te leiden en te inspireren. Verwacht een combinatie van eigen materiaal en bijzondere uitvoeringen van klassiekers als Danny Boy en Moon River.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de LantarenVenster in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Marc Broussard in LantarenVenster plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan